Rekreatoerders

Het ZuidenDe openingstocht was een succes en nu volhouden de komende weken. Met dank aan Het Zuiden voor de bijgaande foto. Zondag staat de volgende clubrit op het programma.

Woensdagavondritten

Leden,

woensdag

Woensdag 2-4-14  18.30 uur is het zover! Dan beginnen de zomer trainingsavonden. Naast de leden die ook in de winter rijden op de MTB of crossfiets mogen de gewone stervelingen ook aan de bak. Zoals bekend verondersteld zijn er drie groepen met verschillende ambities. Het is zaak om de juiste groep te kiezen afhankelijk van de vorm waarin je verkeert. Dat vraagt een stukje zelfreflectie! Mocht de vorm nog niet het gewenste niveau hebben dat is dat geen probleem maar kies dan wel de juiste groep! We zijn immers in een conditionele opbouwfase! Volg verder de aanwijzingen van de wegkapiteins op in de door jou gekozen groep. Lees ook nog eens de eerder gepubliceerde gedragsregels.

Het bestuur wenst alle leden een mooi fietsseizoen zonder blessures! Realiseer je ook dat we met alle leden  Rekreatoer vormen en ook samen  verantwoordelijk zijn voor het welbevinden van elk individueel lid. Groep 1: zeer snel gemiddelden van 35-37km/uur zijn geen uitzondering. Goede conditie en stuurvaardigheid is absoluut noodzakelijk! Groep 2: snel gemiddelden 31-34km/uur goede conditie noodzakelijk. Groep 3: tourtempo 26-29km/uur  Aangezien de avonden kort zijn is het handig om verlichting bij je te hebben. I.p. is ook de afstand in het begin kort maar een lekke band kan roet in het eten gooien.

 

 

 

Mededelingen

Momenteel zijn er geen actuele mededelingen

 

Komende activiteiten

wo mrt 20 @18:30 - Winterfietsen (MTB,Crossfiets etc)
do mrt 21 @10:30 - Donderdagrit
za mrt 23 @09:30 - Clubrit
di mrt 26 @10:30 - Seniorenrit
wo mrt 27 @18:30 - Winterfietsen (MTB,Crossfiets etc)
do mrt 28 @10:30 - Donderdagrit
zo mrt 31 @09:30 - Clubrit
di apr 02 @10:30 - Seniorenrit
za apr 06 @08:00 - Flierefluitertocht, de Waardrenner
zo apr 07 @09:00 - Clubrit

Volg ons via:

facebook 

Het weer

Fietsweer
Ridderkerk
Meer fietsweer in Ridderkerk

Buienradar