Rekreatoerders

nieuwjaar 2019Het bestuur van RFTC Rekreatoer wenst iedereen een heel gelukkig nieuwjaar en veel fijne fietskilometers voor het komende jaar. We beginnen officieel weer in Maart, dan is er elk weekeind een fietstocht op zowel de zaterdag als op de zondag, maar ook in de winter wordt er tegenwoordig stevig doorgefietst.

Volgende week woensdag 9 januari is er een Nieuwjaarsreceptie in ons clubgebouw en ALLE Rekreatoerders zijn dan van harte welkom voor een drankje en een hapje. Aanvang 19.30 uur

Woensdagavondritten

Leden,

woensdag

Woensdag 2-4-14  18.30 uur is het zover! Dan beginnen de zomer trainingsavonden. Naast de leden die ook in de winter rijden op de MTB of crossfiets mogen de gewone stervelingen ook aan de bak. Zoals bekend verondersteld zijn er drie groepen met verschillende ambities. Het is zaak om de juiste groep te kiezen afhankelijk van de vorm waarin je verkeert. Dat vraagt een stukje zelfreflectie! Mocht de vorm nog niet het gewenste niveau hebben dat is dat geen probleem maar kies dan wel de juiste groep! We zijn immers in een conditionele opbouwfase! Volg verder de aanwijzingen van de wegkapiteins op in de door jou gekozen groep. Lees ook nog eens de eerder gepubliceerde gedragsregels.

Het bestuur wenst alle leden een mooi fietsseizoen zonder blessures! Realiseer je ook dat we met alle leden  Rekreatoer vormen en ook samen  verantwoordelijk zijn voor het welbevinden van elk individueel lid. Groep 1: zeer snel gemiddelden van 35-37km/uur zijn geen uitzondering. Goede conditie en stuurvaardigheid is absoluut noodzakelijk! Groep 2: snel gemiddelden 31-34km/uur goede conditie noodzakelijk. Groep 3: tourtempo 26-29km/uur  Aangezien de avonden kort zijn is het handig om verlichting bij je te hebben. I.p. is ook de afstand in het begin kort maar een lekke band kan roet in het eten gooien.

 

 

 

Mededelingen

Woensdag 9 januari, Nieuwjaarsreceptie Rekreatoer.
Aanvang 19.30 uur
Clubgebouw "Ons Stekkie"

 

Komende activiteiten

do jan 17 @09:30 - Donderdagrit
za jan 19 @09:30 - Winter Clubrit
di jan 22 @10:30 - Seniorenrit
wo jan 23 @09:30 - Winterfietsen (MTB,Crossfiets etc)
do jan 24 @09:30 - Donderdagrit
zo jan 27 @09:30 - Winter Clubrit
di jan 29 @10:30 - Seniorenrit
wo jan 30 @09:30 - Winterfietsen (MTB,Crossfiets etc)
do jan 31 @09:30 - Donderdagrit
za feb 02 @09:30 - Winter Clubrit

Volg ons via:

facebook 

Het weer

Fietsweer
Ridderkerk
Meer fietsweer in Ridderkerk

Buienradar