Rekreatoerders

Het ZuidenDe openingstocht was een succes en nu volhouden de komende weken. Met dank aan Het Zuiden voor de bijgaande foto. Zondag staat de volgende clubrit op het programma.

Rondje Woudrichem

WoudrichemNa vorige week op verzoek van Kees richting de Rottemeren te hebben gereden, vertrokken we zondag naar een andere favoriete bestemming van Kees. Woudrichem, wel bekend van de televisieserie Dokter Tinus. Met een mannetje of zestien, plus Ina, vertrokken we om half tien richting Gorinchem.

Er stond een fris en gemeen windje tegen, wat al snel zorgde voor een afvaller. Leen zag het al snel niet meer zitten en besloot na enkele kilometers al terug te keren. In de buurt van Gorinchem besloten Rob en Ina en ook voor gezien te houden.

In Woudrichem aangekomen bleek het café voor de koffiestop gesloten en was het even zoeken naar een andere bestemming. Die was gelukkig snel gevonden en na het nuttigen van een bakkie koffie ging het weer huiswaarts. Op de terugweg bleek al snel dat de kerstdagen voor sommigen een behoorlijke aanslag op de conditie had geëist, maar op karakter wist iedereen het thuishonk te bereiken.

In het clubhuis werd de rit nog even geëvalueerd waarna iedereen moe maar voldaan naar huis is gereden.

Mededelingen

Momenteel zijn er geen actuele mededelingen

 

Komende activiteiten

wo mrt 20 @18:30 - Winterfietsen (MTB,Crossfiets etc)
do mrt 21 @10:30 - Donderdagrit
za mrt 23 @09:30 - Clubrit
di mrt 26 @10:30 - Seniorenrit
wo mrt 27 @18:30 - Winterfietsen (MTB,Crossfiets etc)
do mrt 28 @10:30 - Donderdagrit
zo mrt 31 @09:30 - Clubrit
di apr 02 @10:30 - Seniorenrit
za apr 06 @08:00 - Flierefluitertocht, de Waardrenner
zo apr 07 @09:00 - Clubrit

Volg ons via:

facebook 

Het weer

Fietsweer
Ridderkerk
Meer fietsweer in Ridderkerk

Buienradar