Rekreatoerders

nieuwjaar 2019Het bestuur van RFTC Rekreatoer wenst iedereen een heel gelukkig nieuwjaar en veel fijne fietskilometers voor het komende jaar. We beginnen officieel weer in Maart, dan is er elk weekeind een fietstocht op zowel de zaterdag als op de zondag, maar ook in de winter wordt er tegenwoordig stevig doorgefietst.

Volgende week woensdag 9 januari is er een Nieuwjaarsreceptie in ons clubgebouw en ALLE Rekreatoerders zijn dan van harte welkom voor een drankje en een hapje. Aanvang 19.30 uur

Rondje Woudrichem

WoudrichemNa vorige week op verzoek van Kees richting de Rottemeren te hebben gereden, vertrokken we zondag naar een andere favoriete bestemming van Kees. Woudrichem, wel bekend van de televisieserie Dokter Tinus. Met een mannetje of zestien, plus Ina, vertrokken we om half tien richting Gorinchem.

Er stond een fris en gemeen windje tegen, wat al snel zorgde voor een afvaller. Leen zag het al snel niet meer zitten en besloot na enkele kilometers al terug te keren. In de buurt van Gorinchem besloten Rob en Ina en ook voor gezien te houden.

In Woudrichem aangekomen bleek het café voor de koffiestop gesloten en was het even zoeken naar een andere bestemming. Die was gelukkig snel gevonden en na het nuttigen van een bakkie koffie ging het weer huiswaarts. Op de terugweg bleek al snel dat de kerstdagen voor sommigen een behoorlijke aanslag op de conditie had geëist, maar op karakter wist iedereen het thuishonk te bereiken.

In het clubhuis werd de rit nog even geëvalueerd waarna iedereen moe maar voldaan naar huis is gereden.

Mededelingen

Woensdag 9 januari, Nieuwjaarsreceptie Rekreatoer.
Aanvang 19.30 uur
Clubgebouw "Ons Stekkie"

 

Komende activiteiten

do jan 17 @09:30 - Donderdagrit
za jan 19 @09:30 - Winter Clubrit
di jan 22 @10:30 - Seniorenrit
wo jan 23 @09:30 - Winterfietsen (MTB,Crossfiets etc)
do jan 24 @09:30 - Donderdagrit
zo jan 27 @09:30 - Winter Clubrit
di jan 29 @10:30 - Seniorenrit
wo jan 30 @09:30 - Winterfietsen (MTB,Crossfiets etc)
do jan 31 @09:30 - Donderdagrit
za feb 02 @09:30 - Winter Clubrit

Volg ons via:

facebook 

Het weer

Fietsweer
Ridderkerk
Meer fietsweer in Ridderkerk

Buienradar