Rekreatoerders

ZomerweerDe zomerfietsen kunnen uit het vet gehaald worden en de eerste trainings kilometers kunnen ook gemaakt worden. Het wordt fraai lenteweer. We zien jullie weer graag verschijnen op de club.

Bericht van de Voorzitter

Beste leden van RFTC Rekreatoer,

 

ik heb als voorzitter een aantal klachten gekregen van leden van de dinsdag en donderdag groep over het meefietsen van mensen die geen lid meer zijn van onze vereniging.

Laat ik duidelijk zijn,  iedereen die belangstelling heeft in onze vereniging mag een of twee keer meefietsen om te zien of hij of zij het leuk vindt om lid te worden van onze vereniging, maar daarna verwachten we dat je weet of je wel of geen lid wilt worden.

Voor leden die hun lidmaatschap bij onze vereniging hebben opgezegd geld dat zij NIET meer kunnen MEEFIETSEN.  Ook niet op de dinsdag of donderdag want ook dat zijn clubritten. Dat lijkt mij niet meer dan logisch en ook oneerlijk tegenover degene die wel lid zijn en netjes hun contributie betalen.

Aan iedereen die lid is van RFTC Rekreatoer zou ik dan ook willen vragen om,  als je weet dat er een ex-lid of ex-leden met je groep mee willen fietsen, kenbaar te maken aan diegene dat het niet gewenst is. Vindt je dat lastig, stuur dan even een mailtje naar het bestuur, dan zullen wij contact opnemen met de ex-leden.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

 

Namens het bestuur van RFTC Rekreatoer,

Guus Michilsen Voorzitter

Mededelingen

Let op!!! 26 februari ALV.

 

Komende activiteiten

zo feb 24 @09:30 - Winter Clubrit
di feb 26 @10:30 - Seniorenrit
di feb 26 @20:00 - ALV 2019
wo feb 27 @18:30 - Winterfietsen (MTB,Crossfiets etc)
do feb 28 @10:30 - Donderdagrit
za mrt 02 @09:30 - Voorjaars training
zo mrt 03 @09:30 - Voorjaars training
di mrt 05 @10:30 - Seniorenrit
wo mrt 06 @18:30 - Winterfietsen (MTB,Crossfiets etc)
do mrt 07 @10:30 - Donderdagrit

Volg ons via:

facebook 

Het weer

Fietsweer
Ridderkerk
Meer fietsweer in Ridderkerk

Buienradar