Rekreatoerders

WinterrittenHet winterseizoen is aangebroken en dat betekent vaak nattigheid, modder en kou. Maar gelukkig hebben we genoeg bikkels binnen de vereniging die gewoon door blijven fietsen. De dagen worden korter en op woensdagavond kan er alleen nog maar met verlichting worden gereden. De ritjes worden korter en de racefiets wordt ingeruild voor een MTB of crossfiets. Kortom, ook in de winter blijven we in beweging.

Openingstocht 2019

Openingstocht 2019

Afgelopen zaterdag was de start van weer een nieuw fietsseizoen van Rekreatoer. Gezien de weers voorspelllingen, ontstuimig, winderig, nat en guur, was er toch een leuke groep op komen dagen om de strijd aan te gaan met de wind. We vertrokken in twee groepen, een groep van 20 en nog een groepje van zes richting Haastrecht waar we werden opgewacht voor een bakje koffie en een appelpuntje.

 Richting Haastrecht was voor de wind en met een lekker gangetje waren we in een mum van tijd op de plaats van bestemming. Iedereen was nog fit en in een jolige stemming werd er genoten van de koffie en het appel puntje. Maar toen weer terug, dat was even wat anders. Tot aan de pont was het nog redelijk te doen, maar eenmaal op de lekdijk aangekomen was het vechten tegen de wind. Diverse windvlagen zorgden ervoor dat je nauwlijks op je fiets kon blijven zitten. Maar geluk bij een ongeluk, het was droog. Uiteindelijk haalde iedereen de eindstreep en kon de rit worden geevalueerd onder het genot van een biertje. Het bleef nog lang gezellig.

Openingstocht 2019 2 Openingstocht 2019 3

Openingstocht groep2

 

Mededelingen

Voor de liefhebbers. Woensdag 18 december Kerstklaverjassen met clubavond. 

Komende activiteiten

zo dec 08 @09:30 - Winterrit
di dec 10 @10:30 - Dinsdaggroep
wo dec 11 @18:30 - Winterrit
do dec 12 @09:30 - Donderdaggroep
za dec 14 @09:30 - Winterrit
di dec 17 @10:30 - Dinsdaggroep
wo dec 18 @18:30 - Winterrit
do dec 19 @09:30 - Donderdaggroep
zo dec 22 @09:30 - Winterrit
di dec 24 @10:30 - Dinsdaggroep

Volg ons via:

facebook 

Het weer

Fietsweer
Ridderkerk
Meer fietsweer in Ridderkerk

Buienradar