Rekreatoerders

ZomerweerHet wil nog niet echt zomer worden maar het is wel ideaal weer om te fietsen. Zaterdag wordt het 19* met een matig windje dus geen excuses. We zien je graag verschijnen.

 

Openingstocht 2019

Openingstocht 2019

Afgelopen zaterdag was de start van weer een nieuw fietsseizoen van Rekreatoer. Gezien de weers voorspelllingen, ontstuimig, winderig, nat en guur, was er toch een leuke groep op komen dagen om de strijd aan te gaan met de wind. We vertrokken in twee groepen, een groep van 20 en nog een groepje van zes richting Haastrecht waar we werden opgewacht voor een bakje koffie en een appelpuntje.

 Richting Haastrecht was voor de wind en met een lekker gangetje waren we in een mum van tijd op de plaats van bestemming. Iedereen was nog fit en in een jolige stemming werd er genoten van de koffie en het appel puntje. Maar toen weer terug, dat was even wat anders. Tot aan de pont was het nog redelijk te doen, maar eenmaal op de lekdijk aangekomen was het vechten tegen de wind. Diverse windvlagen zorgden ervoor dat je nauwlijks op je fiets kon blijven zitten. Maar geluk bij een ongeluk, het was droog. Uiteindelijk haalde iedereen de eindstreep en kon de rit worden geevalueerd onder het genot van een biertje. Het bleef nog lang gezellig.

Openingstocht 2019 2 Openingstocht 2019 3

Openingstocht groep2

 

Mededelingen

Momenteel zijn er geen actuele mededelingen

 

Komende activiteiten

di mei 21 @10:30 - Seniorenrit
za mei 25 @09:00 - Clubrit
di mei 28 @10:30 - Seniorenrit
zo juni 02 @09:00 - Clubrit
di juni 04 @10:30 - Seniorenrit
di juni 11 @10:30 - Seniorenrit
di juni 18 @10:30 - Seniorenrit

Volg ons via:

facebook 

Het weer

Fietsweer
Ridderkerk
Meer fietsweer in Ridderkerk

Buienradar