Rekreatoerders

WinterrittenHet winterseizoen is aangebroken en dat betekent vaak nattigheid, modder en kou. Maar gelukkig hebben we genoeg bikkels binnen de vereniging die gewoon door blijven fietsen. De dagen worden korter en op woensdagavond kan er alleen nog maar met verlichting worden gereden. De ritjes worden korter en de racefiets wordt ingeruild voor een MTB of crossfiets. Kortom, ook in de winter blijven we in beweging.

Trip naar Frankrijk 2019

FrankrijkVorige week was het dan eindelijk zover. Op woensdag 29 mei vertrokken we met 27 leden van Rekreatoer naar de Franse Alpen om een paar bergjes te gaan beklimmen met de fiets. De afgelopen maanden stond bij deze mannen geheel in het teken van dit avontuur. Er werd getraind, op het eten gelet, chocomel gedronken in plaats van de gebruikelijke biertjes, vrouwen verwaarloosd en dat allemaal voor dat ene doel, in de Alpen fietsen.

Nou dat hebben we geweten. Wat was dat gruwelijk zwaar. Het werd uiteindelijk één grote slijtageslag maar iedereen heeft op zijn manier uiteindelijk de voldoening gevonden waarvoor hij was gekomen. Voor sommigen was het eens maar nooit meer maar anderen zijn alweer aan het kijken voor volgend jaar. Feit is wel dat niemand van deze ploeg dit had willen missen. Het weer was geweldig, de stemming voortreffelijk, en op een enkel vervelend incident na was dit een trip om nooit meer te vergeten.

Wat rest zijn de foto’s en de verhalen. En weer terug naar de realiteit, gewoon lekker fietsen in ons eigen platte landje, met veel wind en regen.

Mededelingen

Voor de liefhebbers. Woensdag 18 december Kerstklaverjassen met clubavond. 

Komende activiteiten

zo dec 08 @09:30 - Winterrit
di dec 10 @10:30 - Dinsdaggroep
wo dec 11 @18:30 - Winterrit
do dec 12 @09:30 - Donderdaggroep
za dec 14 @09:30 - Winterrit
di dec 17 @10:30 - Dinsdaggroep
wo dec 18 @18:30 - Winterrit
do dec 19 @09:30 - Donderdaggroep
zo dec 22 @09:30 - Winterrit
di dec 24 @10:30 - Dinsdaggroep

Volg ons via:

facebook 

Het weer

Fietsweer
Ridderkerk
Meer fietsweer in Ridderkerk

Buienradar