Rekreatoerders

WinterrittenHet winterseizoen is aangebroken en dat betekent vaak nattigheid, modder en kou. Maar gelukkig hebben we genoeg bikkels binnen de vereniging die gewoon door blijven fietsen. De dagen worden korter en op woensdagavond kan er alleen nog maar met verlichting worden gereden. De ritjes worden korter en de racefiets wordt ingeruild voor een MTB of crossfiets. Kortom, ook in de winter blijven we in beweging.

Trip naar Frankrijk 2019

FrankrijkVorige week was het dan eindelijk zover. Op woensdag 29 mei vertrokken we met 27 leden van Rekreatoer naar de Franse Alpen om een paar bergjes te gaan beklimmen met de fiets. De afgelopen maanden stond bij deze mannen geheel in het teken van dit avontuur. Er werd getraind, op het eten gelet, chocomel gedronken in plaats van de gebruikelijke biertjes, vrouwen verwaarloosd en dat allemaal voor dat ene doel, in de Alpen fietsen.

Nou dat hebben we geweten. Wat was dat gruwelijk zwaar. Het werd uiteindelijk één grote slijtageslag maar iedereen heeft op zijn manier uiteindelijk de voldoening gevonden waarvoor hij was gekomen. Voor sommigen was het eens maar nooit meer maar anderen zijn alweer aan het kijken voor volgend jaar. Feit is wel dat niemand van deze ploeg dit had willen missen. Het weer was geweldig, de stemming voortreffelijk, en op een enkel vervelend incident na was dit een trip om nooit meer te vergeten.

Wat rest zijn de foto’s en de verhalen. En weer terug naar de realiteit, gewoon lekker fietsen in ons eigen platte landje, met veel wind en regen.

Mededelingen

LET OP!!!

We zijn al een paar weken aan het winterfietsen en volgend weekeind hebben we al ons eerste winterevenement. Na het rondje fietsen gezellig in het clubhuis een kop erwtensoep eten. Nadere informatie volgt nog.

Komende activiteiten

zo okt 20 @09:30 - Winterrit
di okt 22 @10:30 - Dinsdaggroep
wo okt 23 @18:30 - Winterrit
do okt 24 @09:30 - Donderdaggroep
zo okt 27 @09:30 - Winterrit
di okt 29 @10:30 - Dinsdaggroep
wo okt 30 @18:30 - Winterrit
do okt 31 @09:30 - Donderdaggroep
za nov 02 @09:30 - Winterrit
di nov 05 @10:30 - Dinsdaggroep

Volg ons via:

facebook 

Het weer

Fietsweer
Ridderkerk
Meer fietsweer in Ridderkerk

Buienradar