Rekreatoerders

ZomerweerNa de zinderende hitte van afgelopen week viel de clubrit van het weekeind helaas in het water. Gelukkig ziet het er de komende weken nog goed uit en is het heerlijk fietsweer. Dus schroom niet en kom lekker fietsen.

 

 

Trip naar Frankrijk 2019

FrankrijkVorige week was het dan eindelijk zover. Op woensdag 29 mei vertrokken we met 27 leden van Rekreatoer naar de Franse Alpen om een paar bergjes te gaan beklimmen met de fiets. De afgelopen maanden stond bij deze mannen geheel in het teken van dit avontuur. Er werd getraind, op het eten gelet, chocomel gedronken in plaats van de gebruikelijke biertjes, vrouwen verwaarloosd en dat allemaal voor dat ene doel, in de Alpen fietsen.

Nou dat hebben we geweten. Wat was dat gruwelijk zwaar. Het werd uiteindelijk één grote slijtageslag maar iedereen heeft op zijn manier uiteindelijk de voldoening gevonden waarvoor hij was gekomen. Voor sommigen was het eens maar nooit meer maar anderen zijn alweer aan het kijken voor volgend jaar. Feit is wel dat niemand van deze ploeg dit had willen missen. Het weer was geweldig, de stemming voortreffelijk, en op een enkel vervelend incident na was dit een trip om nooit meer te vergeten.

Wat rest zijn de foto’s en de verhalen. En weer terug naar de realiteit, gewoon lekker fietsen in ons eigen platte landje, met veel wind en regen.

Mededelingen

LET OP!!!!

Zaterdag 24 augustus is Rekreatoer van plan om de Monstertocht te organiseren. Zet de datum alvast in je agenda. Er komt nog informatie via de mail.

 

Komende activiteiten

zo aug 18 @09:00 - Clubrit
di aug 20 @09:30 - Seniorenrit (Ochtend)
di aug 20 @12:30 - Seniorenrit (Middag)
wo aug 21 @18:30 - Clubtraining
do aug 22 @09:30 - Donderdaggroep
za aug 24 @08:00 - Clubrit (Monstertocht)
di aug 27 @09:30 - Seniorenrit (Ochtend)
di aug 27 @12:30 - Seniorenrit (Middag)
wo aug 28 @18:30 - Clubtraining
do aug 29 @09:30 - Donderdaggroep

Volg ons via:

facebook 

Het weer

Fietsweer
Ridderkerk
Meer fietsweer in Ridderkerk

Buienradar