Rekreatoerders

LenteweerDe dagen worden langer en iedereen ontwaakt zo langzamerhand weer uit zijn of haar winterslaap. Jawel, het fietsseizoen staat op het punt van beginnen. 15 maart hebben we de openingstocht dus het wordt nu tijd om je fiets uit het vet te halen en voor te bereiden. Zijn mijn banden nog in orde, zit er nog genoeg rubber op mijn remblokken, zijn mijn benen geschoren. Nog een paar weekjes geduld. Tot 15 maart.

Trip naar Frankrijk 2019

FrankrijkVorige week was het dan eindelijk zover. Op woensdag 29 mei vertrokken we met 27 leden van Rekreatoer naar de Franse Alpen om een paar bergjes te gaan beklimmen met de fiets. De afgelopen maanden stond bij deze mannen geheel in het teken van dit avontuur. Er werd getraind, op het eten gelet, chocomel gedronken in plaats van de gebruikelijke biertjes, vrouwen verwaarloosd en dat allemaal voor dat ene doel, in de Alpen fietsen.

Nou dat hebben we geweten. Wat was dat gruwelijk zwaar. Het werd uiteindelijk één grote slijtageslag maar iedereen heeft op zijn manier uiteindelijk de voldoening gevonden waarvoor hij was gekomen. Voor sommigen was het eens maar nooit meer maar anderen zijn alweer aan het kijken voor volgend jaar. Feit is wel dat niemand van deze ploeg dit had willen missen. Het weer was geweldig, de stemming voortreffelijk, en op een enkel vervelend incident na was dit een trip om nooit meer te vergeten.

Wat rest zijn de foto’s en de verhalen. En weer terug naar de realiteit, gewoon lekker fietsen in ons eigen platte landje, met veel wind en regen.

Mededelingen

LET OP!!!!!

Dinsdag 10 Maart staat de ALV op het programma. Er volgt nog een uitnodiging via de mail maar hou de avond vast vrij.

Locatie: ons clubgebouw
Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur

Komende activiteiten

do feb 27 @09:30 - Donderdaggroep
zo mrt 01 @09:30 - Winterrit
di mrt 03 @10:30 - Dinsdaggroep
wo mrt 04 @18:30 - Winterrit
do mrt 05 @09:30 - Donderdaggroep
za mrt 07 @09:30 - Winterrit
di mrt 10 @10:30 - Dinsdaggroep
wo mrt 11 @18:30 - Winterrit
do mrt 12 @09:30 - Donderdaggroep
zo mrt 15 @09:30 - Winterrit

Volg ons via:

facebook 

Het weer

Fietsweer
Ridderkerk
Meer fietsweer in Ridderkerk

Buienradar