Rekreatoerders

WinterrittenHet winterseizoen is aangebroken en dat betekent vaak nattigheid, modder en kou. Maar gelukkig hebben we genoeg bikkels binnen de vereniging die gewoon door blijven fietsen. De dagen worden korter en op woensdagavond kan er alleen nog maar met verlichting worden gereden. De ritjes worden korter en de racefiets wordt ingeruild voor een MTB of crossfiets. Kortom, ook in de winter blijven we in beweging.

Fiets4daagse Rekreatoer

eerste dagAfgelopen vier dagen was Rekreatoer actief tijdens de Fiets4daagse Zuid-Holland-Zuid. Een jaarlijks terugkerend evenement waar Rekreatoer betrokken is bij de organisatie. De opkomst was goed, en met twee dagen 60 km en twee dagen 50 km werden er ook de benodigde kilometers gereden. Woensdag was een wat mindere dag, er was code geel afgegeven, maar bleek uiteindelijk toch nog goed te doen. Met een wat kleiner groepje werd er flink doorgetrapt terwijl de andere dagen het tempo was aangepast, zodat iedereen met een fijn gevoel van de fiets afstapte. Tot volgend jaar, de 40ste editie.

 regendag

Helaas was het niet geheel droog, maar wel lekker gefietst.

laatste dag

Het zit er weer op, 220 km in totaal.

Mededelingen

LET OP!!!

We zijn al een paar weken aan het winterfietsen en volgend weekeind hebben we al ons eerste winterevenement. Na het rondje fietsen gezellig in het clubhuis een kop erwtensoep eten. Nadere informatie volgt nog.

Komende activiteiten

zo okt 20 @09:30 - Winterrit
di okt 22 @10:30 - Dinsdaggroep
wo okt 23 @18:30 - Winterrit
do okt 24 @09:30 - Donderdaggroep
zo okt 27 @09:30 - Winterrit
di okt 29 @10:30 - Dinsdaggroep
wo okt 30 @18:30 - Winterrit
do okt 31 @09:30 - Donderdaggroep
za nov 02 @09:30 - Winterrit
di nov 05 @10:30 - Dinsdaggroep

Volg ons via:

facebook 

Het weer

Fietsweer
Ridderkerk
Meer fietsweer in Ridderkerk

Buienradar