1 juli 2020 Jaap Dekker

We gaan weer van start, 1 juli 2020

start rekreatoer na Covid-19

Hoewel de meeste van ons al weer een tijdje op de fiets zitten lijkt het wel of iedereen staat te trappelen om weer gezamenlijk een rondje te kunnen rijden. Er staat ons ook niets meer in de weg om dat te doen maar toch moeten we nog rekening houden met een aantal “onmogelijke” regeltjes. De 1,5 meter regel hoeft niet gehandhaafd worden in de groep maar andere weggebruikers moet je wel op 1,5 meter passeren. We mogen wel schouder aan schouder fietsen maar tijdens het verzamelen en aan het slot van de rit moeten we 1,5 meter afstand van elkaar houden. De sportkantines mogen weer open, maar net als in de horeca, er moet 1,5 meter afstand gehouden worden. Het bestuur begrijpt best dat het allemaal heel tegenstrijdig overkomt maar laten we met z’n allen gewoon ons gezond verstand blijven gebruiken. Corona is er nog steeds, en als je besmet raakt kan het vervelend met je aflopen.

Komende maandag komt het bestuur samen met vertegenwoordigers van de midgetgolfclub om duidelijke afspraken te maken, maar tot komende dinsdag houden we ons aan de volgende regels.

  • Vanavond is het clubhuis nog gesloten, er kan vertrokken worden vanaf het bruggetje.
  • Morgenochtend, voor de donderdag groep, vertrekken vanaf het bruggetje, en mocht na terugkomst het hek open zijn, dan kan er verzameld worden maar met voorkeur op het terras. Graag zo weinig mogelijk mensen binnen in het clubhuis.
  • Voor zaterdag en zondag gelden dezelfde regels. Vertrekken vanaf het bruggetje en na afloop kan er verzameld worden op het terras. Consumpties kunnen gehaald worden maar graag door één persoon die de bestellingen doet en ook de betaling.

Het is even zoeken naar de juiste weg maar gun ons nog even de tijd. Na volgende week zal ook de kalender weer zijn ingevuld en gaan we kijken of we nog iets kunnen organiseren dit seizoen.