9 oktober 2020 Jaap Dekker

Rabo Clubsupport

stem voor Rabo Clubsupport

Informatie en stemadvies Rabobank Clubsupport

In oktober 2020 gaat de Rabobank Clubsupport(voorheen Rabobank Clubkas Campagne) weer van start. Lokale verenigingen en stichtingen uit Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon en Heerjansdam, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht en Alblasserdam kunnen meedoen.

Rekreatoer heeft na het succes van de actie in 2019( opbrengst ruim €400,00) opnieuw ingeschreven! In 2020 verdeelt de Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden € 180.000,00 onder alle deelnemende clubs. Omdat wij onze club laagdrempelig willen houden en daarom het lidmaatschap betaalbaar willen houden zullen we opbrengst hard nodig hebben om onze exploitatie rond te krijgen. Als specifiek doel hebben we voor de vernieuwing van de website van Rekreatoer gekozen.

Hoe werkt het?

Alle particuliere leden van de Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden kunnen van 5 oktober t/m 25 oktober 2020 stemmen op hun favoriete clubs. In deze periode – dus vanaf 5 oktober t/m/ 25 oktober kunnen klanten/leden van de Rabobank via Internetbankieren of de Raboapp, toepassing “Zelf Regelen”(dit vindt u op het deel van de Rabo-site waar u uw saldi van uw Raborekeningen ziet en wel boven deze saldi) kies vervolgens voor “Lidmaatschap” en dan voor “Clubsupport” en stem op Rekreatoer. Uitsluitend klanten die ook lid zijn van de Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden kunnen hun stem op deze wijze voor Rekreatoer gebruiken.

Bent u wel klant, maar nog geen lid? En wilt u straks wél stemmen op Rekreatoer of bijvoorbeeld de Hole Ridders, de medegebruiker van het clubhuis? Wordt dan eerst lid van de Rabobank. Via internetbankieren kunt u zelf eenvoudig zien of u al lid bent van de Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden. Ook niet-leden van Rekreatoer mogen hun stem in de Clubsupportactie natuurlijk uitbrengen op Rekreatoer.

Dus maak je familie,kennissen, vrienden en vriendinnen enthousiast voor deze actie en laat hen hun stem op Rekreatoer uitbrengen!!