28 mei 2021 Jaap Dekker

Eindelijk, we mogen weer in clubverband

Clubritten

Na anderhalf jaar solo of in duo’s te hebben gereden mogen we eindelijk weer in clubverband de weg op. Dat zal in het begin wel weer even wennen zijn. Het rijden in de groep is weer wennen,  maar vooral een gemiddelde snelheid rijden waar iedereen zich lekker bij voelt zal de komende weken moeite kosten. Er zijn Rekreatoerders met genoeg kilometers in de benen, maar ook Rekreatoerders die nu pas de fiets uit de schuur halen. Het is dan ook verstandig, zeker in de eerste weken, om met verschillende groepjes te rijden. Wellicht kunnen we dan na een maandje weer eens echt met z’n allen een tochtje rijden. Maar het belangrijkste is dat het weer mag en kan, en hou alsjeblieft rekening met elkaar.

Zondag 30 mei is de eerste clubrit vanaf het clubgebouw.  Vertrek om 9.00 uur.