8 september 2021 Jaap Dekker

Fiets3daagse ook weer voorbij

Fiets3daagse

Wat hebben we genoten afgelopen weekeind. Van het weer, van de locatie, van het hotel, van de fietsroutes en toch ook vooral van het gezelschap. Dank gaat vooral uit naar Peter en Jan voor het organiseren en aan Dirk-Willem voor het in elkaar knutselen van de routes. Dat we niet allemaal zijn routes hebben gevolgd lag niet aan Dirk-Willem maar is gelukkig wel in goede harmonie opgelost.

Allereerst de complimenten voor de keuze van het Hotel. Prima verzorging en met als pluspunt 500 meter van het strand. Van het strand zelf hebben we geen gebruik gemaakt maar wel van de strandtent aan het strand. Na de fietstocht en na het diner was het daar goed vertoeven en we hebben onze beste indruk achtergelaten bij het personeel en bij de eigenaars. Die zien ons graag nogmaals komen.

Dat een 3daagse staat of valt met het weer staat buiten kijf, maar wat dat betreft hebben we het wel getroffen. Alleen de zaterdag begon wat frisjes, zeg maar gewoon koud, maar toen de zon rond een uurtje of twee eenmaal doorbrak werd het een stralende middag.

Ging er dan niets mis? Jawel hoor, mechanische pech, lekke banden en zelfs een valpartij maar gelukkig allemaal zonder vervelende gevolgen. En ja, er zijn mensen binnen Rekreatoer die klaarblijkelijk het verschil tussen vlees en vis niet weten en maar iets invullen. Gelukkig stonden ook de namen van deze mannen genoteerd. 🙂

Kortom, het was weer fantastisch!!