Schade aan je fiets?

NTFU leden hebben een standaard verzekering waarin onder andere de vergoeding van materiële schade aan de fiets en persoonlijke eigendommen tengevolge van een ongeval zijn geregeld.

NTFU leden hebben een standaard verzekering waarin onder andere de vergoeding van materiële schade aan de fiets en persoonlijke eigendommen tengevolge van een ongeval zijn geregeld. De voordelen van de fietsverzekering, en hoe je de verzekering kan aanpassen, zijn te lezen op de site van de NTFU.

Heb je schade opgelopen aan je fiets of kleding via een ongeval dan dien je een schade formulier in de vullen. De te ondernemen stappen zijn te lezen op de site van de NTFU .

Als lid van Rekreatoer ben je ook automatisch voorzien van een ongevallenverzekering als je deelneemt aan een clubrit of aan een NTFU activiteit. Als je betrokken bent bij een ongeval meld dat dan zo snel mogelijk aan bij het bestuur van Rekreatoer of anders rechtstreeks bij de NTFU.

Tot slot bestaat er nog een mogelijkheid om een reisverzekering af te sluiten, of een pechpas aan te schaffen.

Ben je geen lid van Rekreatoer en wil je een keertje mee rijden of aan een NTFU toertocht meedoen, dan is er de mogelijkheid om een dagverzekering af te sluiten. Voor €4,50 ben je dan verzekerd voor schade aan je fiets met een dekking van €750,00