Clubhuis

Na gedane arbeid is het goed rusten. Daarom is het prettig dat wij ons na een sportieve inspanning terug kunnen trekken in het clubhuis “Ons Eigen Stekkie” aan de Oosterparkweg 5 te Ridderkerk.
Dit clubhuis is tevens het vertrekpunt voor onze clubritten en de locatie waar onze overige clubactiviteiten plaatsvinden.

Nederlandse Toerfiets Unie (NTFU)

RFTC Rekreatoer is aangesloten bij de Nederlandse Toerfiets Unie (NTFU). Dit betreft de overkoepelende organisatie voor de circa 500 Toerfietsverenigingen in Nederland met ruim 39.000 aangesloten leden.

Internetsite

Uiteraard gaat RFTC Rekreatoer met zijn tijd mee. Daarom beschikken wij over een internetsite www.rekreatoer.nl waar u de meest actuele informatie over onze vereniging en over de activiteiten kunt vinden.

Clubkleding

Het dragen van het clubtenue wordt binnen RFTC Rekreatoer als vanzelfsprekend beschouwd. Daarvoor bieden wij onze leden een complete set fietskleding aan, bestaande uit een shirt met korte mouw een shirt met lange mouw en een (korte) fietsbroek.
In verband met de veiligheid is het voor leden verplicht om tijdens de ritten een fietshelm te dragen. Wij vragen onze gasten om dit ook te doen.

Faciliteiten

Als lid van Rekreatoer geniet u de volgende faciliteiten:

  • een aantrekkelijke fietsverzekering bij de NTFU die naar wens uitgebreid kan worden.
  • het Fiets Sport Magazine dat 6x per jaar wordt toegezonden met nieuws over tochten en technische ontwikkelingen.
  • korting op toertochten van andere verenigingen via het NTFU lidmaatschap.
  • korting op een sport- of spinningarrangement via sportschool Top Gym.
  • binnenbandjes en Co2 patronen beschikbaar in het clubhuis.
  • verschillende groepen om mee te fietsen, op verschillende dagen.

Aanmelden als lid

Als u net zo enthousiast bent als wij, dan kunt u zich via deze site aanmelden als lid. Maakt u liever eerst kennis met onze vereniging, dan nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend een clubrit met ons mee te rijden. Het programma kunt u ook elders op onze site raadplegen. Wij hopen u binnenkort als nieuw lid te begroeten!

Het Bestuur van RFTC Rekreatoer.