Oosterparkweg 5, 2986 AE Ridderkerk
secretaris@rekreatoer.nl
0180 430606
Ray Eerland

Waarom zou je eigenlijk lid worden van een toerfietsclub zoals de onze, RFTC Rekreatoer?

Het is mei en dat betekent dat alle echte fietsers inmiddels wel hun fiets hebben opgelapt. De zon schijnt, de vogels fluiten en de natuur nodigt uit voor lange fietstochten. Althans, in de afgelopen weken zijn we niet echt verwend. Persoonlijk is het voor mij echt zoekende naar de momenten wanneer het niet regent gecombineerd met thuis en werk. Inmiddels zijn er elk weekend wel mooi tourritjes te vinden. Onze club is al naar verschillende ritten geweest door het hele land. Ook de fietsvakanties zijn begonnen. Een groep renners, gecombineerd met Barrhopoort, zijn in Zuid Frank neergestreken waarbij de hoogte meters wordt verslingerd.

Maar waarom zou je eigenlijk lid worden van een toerfietsclub zoals de onze, RFTC Rekreatoer?

Als secretaris van onze club wil ik graag wat inzicht geven in de voordelen van lidmaatschap. Ten eerste biedt het de kans om deel uit te maken van een gemeenschap van gelijkgestemde fietsliefhebbers. Samen op pad gaan, ervaringen delen en elkaar stimuleren is niet alleen leuk, maar ook motiverend. Doordat we binnen onze club verschillende groepen hebben, met ieder een eigen tempo en afstand is er eigelijk altijd wel een groep waar je bij kan aansluiten.

Woensdagavond clubrit-> 3 verschillenden groepen en snelheden. 
Dinsdag en donderdag -> senioren clubrit
Weekend -> Toertochten

Gezelligheid staat hoog in het vaandel bij RFTC Rekreatoer. Naast het sportieve aspect organiseren we regelmatig sociale activiteiten, zoals gezamenlijke koffiestops tijdens ritten, barbecues en andere evenementen. Het draait niet alleen om het fietsen zelf, maar ook om de vriendschappen die ontstaan en de gezelligheid die daarbij hoort.

Maar het lidmaatschap van onze club heeft ook een belangrijk gezondheidsaspect. Regelmatig fietsen is niet alleen goed voor je conditie, maar ook voor je mentale welzijn. Het geeft energie, vermindert stress en verbetert je humeur. Bovendien is het een geweldige manier om de omgeving te verkennen en nieuwe plekken te ontdekken.

Om een beter beeld te krijgen van wat onze club te bieden heeft, nodig ik je uit om eens een kijkje te nemen op onze Instagram-pagina: RFTC Rekreatoer Instagram. Hier vind je sfeervolle beelden van onze ritten en evenementen, en krijg je een goed idee van de gezellige sfeer binnen onze club. https://www.instagram.com/rftc_rekreatoerridderkerk/

Kortom, lid worden van een toerfietsclub zoals RFTC Rekreatoer biedt niet alleen sportieve uitdagingen, maar ook vriendschap, gezelligheid en gezondheidsvoordelen. Dus waar wacht je nog op? Stap op je fiets en sluit je aan bij onze enthousiaste fietsgemeenschap!

Raymond Eerland
Secretaris RFTC Rekreatoer

We willen alle fietsers aanmoedigen om blijvend te trappen naar hun dromen, kilometer na kilometer. Of je nu een amateur bent die pas begint of een doorgewinterde professional, de weg is lang en uitdagend, maar met vastberadenheid en passie kunnen we allemaal de finishlijn bereiken.
Oosterparkweg 5, 2986 AE Ridderkerk
secretaris@rekreatoer.nl
0180 430606