Oosterparkweg 5, 2986 AE Ridderkerk
secretaris@rekreatoer.nl
0180 430606
Blogschrijver Rekreatoer.

World of Bikes wordt Bike Totaal

World of Bikes gaat verder als Bike Totaal Barendrecht. Een nieuwe naam, maar met de vertrouwde service die je gewend bent.

Er staat niet voor niets de tekst Powered by Bike Totaal & Profile ‘de Fietsspecialist’ onder het logo van World of Bikes. World of Bikes is een showroom en experience center waar alle Bike Totaal en Profile ‘de Fietsspecialist’ winkels in de omgeving samenkomen. Deze samenwerking tussen de formules zorgt voor een regiofunctie, waarbij in de grote winkel van World of Bikes – naast een groot assortiment onderdelen en accessoires – àlle fietsen te zien zijn. U kunt hier naar hartenlust fietsen testen en vergelijken en, wanneer u er één gevonden heeft die helemaal naar uw zin is, de fiets direct kopen. Na aankoop kunt u de fiets ophalen bij uw vertrouwde Bike Totaal of Profile ‘de Fietsspecialist’ winkel in de buurt, waar ook de verdere service wordt verleend.

We willen alle fietsers aanmoedigen om blijvend te trappen naar hun dromen, kilometer na kilometer. Of je nu een amateur bent die pas begint of een doorgewinterde professional, de weg is lang en uitdagend, maar met vastberadenheid en passie kunnen we allemaal de finishlijn bereiken.
Oosterparkweg 5, 2986 AE Ridderkerk
secretaris@rekreatoer.nl
0180 430606